DJ Contest

Informatie

+

Naast enkele vaste waarden wordt er ook aan nieuw dj talent kansen geboden. Ben jij een getalenteerde dj? Kan jij een menigte in beweging krijgen? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om een dj-set te brengen op onze stage? Schrijf je dan als de bliksem in met jouw DJ-set en promoot jouw deelname.

Iedereen die een dj-set van 45 minuten kan neerzetten in een dansbaar genre mag deelnemen, en iedereen kan ook zijn of haar stem uitbrengen op de evenementenpagina van Bal der Bals 2016. Vanaf 100 inzendingen wordt de wedstrijd opengezet en als je deelneemt moet je vrij zijn op zaterdag 6 mei 2017 en zondag 8 mei 2017.

De winnaar mag een closing set komen draaien op ’s lands grootste galabal en treedt daarmee in de voetsporen van artiesten als Dimitri Vegas & Like Mike, Alex Gaudino, Borgeous, Sidney Samson en DJ Antoine. De winnende DJ-set wordt door een jury gekozen uit de 3 populairste inschrijvingen, en wordt bekend gemaakt op zaterdag 2 april!

Nieuw dit jaar is dat de jury ook een tweede winnaar zal bepalen die de opening set mag komen draaien tijdens Bal der Bals. De jury houdt bij de bekendmaking van deze  winnaar generlei rekening met het aantal stemmen waardoor elke deelnemer nog steeds kans maakt!

Met deze DJ-contest wordt aan lokaal en opkomend talent meer kansen geboden zonder voorbij te willen gaan aan de publieke opinie.

Geen tijd te verliezen: Deelnemen hieronder en stemmen is de boodschap!

Reglement

+

Via deze wedstrijd gaat Bal der Bals op zoek naar dj’s die een set willen spelen op de DJ Stage, het hoofdpodium op ’s lands grootste galabal.

Voor de volledigheid hieronder nog het reglement van de wedstrijd.

Er zijn twee DJ-sets te verdelen op zondag 7 mei 2017 tussen 04u00 en 05.00, en tussen 21.45 en 22.30. Deelnemers moeten beschikbaar zijn gedurende de hele nacht.

Dj’s kunnen deelnemen na inschrijving. Elke deelnemer kan slechts 1 track/mixtape indienen voor de wedstrijd. Alle dansbare genres komen in aanmerking.

Doel van de wedstrijd:

Met deze DJ-contest wordt aan lokaal en opkomend talent meer kansen geboden zonder voorbij te gaan aan de publieke opinie. Bal der Bals wenst geen oordeel te vellen over de techniek en competenties waarover iemand beschikt, maar wil iedereen dezelfde kansen geven om zijn/haar talent te ontplooien en dromen na te jagen. Op jaarbasis moet Bal der Bals immers tal van DJ-aanvragen verwerken. Zij behoudt evenwel het recht om de ingezonden DJ-sets te jureren en om bepaalde artiesten een springplank te bieden.

Stemmen:

Iedereen kan stemmen door de naam van de artiest te liken op de DJ-poll die op de Bal der Bals pagina komt te staan. Verschillende keren stemmen op dezelfde kandidaat is jammer genoeg onmogelijk. Uiteraard kan je op meerdere kandidaten stemmen.

Deelnemen:

Om deel te nemen moet je 14 jaar zijn en inschrijven via het formulier op deze pagina. Nadat je ingeschreven bent wordt je op de hoogte gehouden van zodra de wedstrijd van start gaat, namelijk bij 140 inzendingen, zodat iedereen evenveel kans krijgt om stemmen te rapen.

Een mixtape insturen kan steeds via Soundcloud door op “track toevoegen” te klikken. Je kan dan een titel, een afbeelding, een korte omschrijving en een Soundcloud link naar je track ingeven. Om deel te nemen moet je dus eerst jouw track uploaden naar Soundcloud.

De wedstrijd eindigt op 1 april a.s. om 22:00. De jury beraadslaagt zich dan 24 uur.

Bal der Bals hanteert een limiet van 140 deelnemende artiesten.

Winnaar:

Uit de populairste 3 inzendingen zal Bal der Bals op 2 april 2017 de uiteindelijke winnaar kiezen aan de hand van de ingezonden DJ-set.

De prijs:

De eerste winnaar van deze wedstrijd mag op zondag 7 mei 2017 een dj-set spelen op het Bal der Bals tussen 4u15 en 05u00. De tweede winnaar mag dit op diezelfde nacht komen doen tussen 21u00 en 21u45. Beide winnaars worden via de opgegeven telefoonnummer en e-mailadres gecontacteerd waarna de prijs wordt bevestigd.

Inschrijven

Volledige naam

Artiestennaam

Mobiel nummer

E-mailadres

Mixtape (URL)

Bericht (optioneel)